Bonsaj forum

Forum slovenskega bonsaj kluba

Obvestila, pogovori med udeleženci foruma...
Svarog
#732
Pozdravljeni!
Sem nov, tako na forumu kot v hobiju. V kratkem planiram naročiti bonsai preko spleta, pa me zanima kakšne izkušnje imate s tem ter če mi lahko priporočate kakšno spletno trgovino? Hvala.
#1078
Ena izmed spletnih trgovin, kjer lahko naročite bonsaj, je Bonsai Center Ljubljana. Gre za specializirano trgovino z bonsaji, ki ponuja širok izbor bonsajev različnih vrst in velikosti, pa tudi vse potrebno orodje in dodatke za nego bonsajev.


Bonsai Center Ljubljana je trgovina, ki jo lahko toplo priporočam, saj imam z njimi zelo pozitivne izkušnje. Večkrat sem že naročal pri njih in vedno sem bil izjemno zadovoljen. delovna oblačila Njihovi bonsaji so kakovostni, lepo vzdrževani in vedno prispeli v odličnem stanju. Prav tako imajo zelo strokovno osebje, ki je vedno pripravljeno pomagati z nasveti in priporočili glede nege bonsajev.

Dostava je hitra in zanesljiva, embalaža pa skrbno pripravljena, da se rastline ne poškodujejo med transportom. Cene so konkurenčne, kvaliteta izdelkov pa izjemna. Poleg tega pogosto nudijo različne akcije in popuste, kar je še dodatna prednost.