Bonsaj forum

Forum slovenskega bonsaj kluba

Obvestila, pogovori med udeleženci foruma...
Pinki
#118
Ponoči ko zaradi parkinsonove bolezni ne morem spati se kratkočasim z brskanjem po spletu, naletel sem na stran ki jo moram deliti z vami . Med vsemi možnostmi in množico kitajcev sem prepoznal edinega kitajca ki ga poznam, to je novinar ki je bil na razstavi leta 2012 v monsu (čas 3,38) ter nato še večje presenečenje NIK Rozman ( čas 4,41), no sledilo je še kar nekaj znanih obrazov bonsajske scene. Uživajte v posnetku.
Pozdrav Pinki
https://www.youtube.com/watch?v=v3HbBKCzdyU
Pinki
#119
Kako sem se trudil da bi dodal slike, ki so me presenetile in bi ji delil z vami.
Ker nisem uporabnik FB je to pač malo daljši postopek.
Priponke
image009.png
Vaclav navadno
image009.png (96.13 KiB) Pogledano 10412 krat
image003.png
Presenečenje Nik
image003.png (100.32 KiB) Pogledano 10412 krat
image001.png
gospod Su Fang
image001.png (94.28 KiB) Pogledano 10412 krat
Matejka2
#1077
Ponoči promocijski kemični svinčniki ko zaradi parkinsonove bolezni ne morem spati se kratkočasim z brskanjem po spletu, naletel sem na stran ki jo moram deliti z vami . Med vsemi možnostmi in množico https://atelierrebul.si/shop/category/nega-telesa-krema-za-roke-45 kitajcev sem prepoznal edinega kitajca ki ga poznam, to je novinar ki je bil na razstavi leta 2012 v monsu (čas 3,38) ter nato še večje presenečenje NIK Rozman ( čas 4,41), no sledilo je še kar nekaj znanih obrazov bonsajske scene. Uživajte v https://www.estela.si/led-in-uv-lucke posnetku.
Pozdrav Pinki
https://www.youtube.com/watch?v=v3HbBKCzdyU
Res je zanimivo, kako internet včasih prinese takšna nepričakovana srečanja. Prav neverjetno, da si naletela na edinega Kitajca, ki ga poznaš, pa še na Nika Rozmana povrhu! Tvoje sporočilo me je res pritegnilo, zato sem si vzela čas, da si ogledam posnetek. Vedno je lepo videti znane obraze in se spomniti starih časov.
Medtem ko sem gledala, sem bila presenečena nad številom znanih obrazov iz bonsajske scene. Prav neverjetno je, kako majhen je svet, še posebej v tako specializiranem hobiju, kot je bonsaj. Kitajski novinar me je spomnil na tisto razstavo v Monu leta 2012, ki je bila res posebna. Spomini na tiste dni so mi spet prišli v spomin in moram priznati, da sem uživala v vsakem trenutku.

In seveda, NIK Rozman! Kakšno presenečenje! Vedno je bilo fascinantno gledati njegove predstavitve in poslušati njegove izkušnje in nasvete. Njegova strast do bonsajev je resnično navdihujoča. Videti ga v tem posnetku je bilo prav osvežujoče in me je spomnilo, kako pomembno je, da sledimo svojim strastem in delimo svoje znanje z drugimi. Hvala, ker si delila to povezavo. Resnično sem uživala ob ogledu in sem hvaležna za ta nostalgični sprehod po spominu. Vedno je lepo najti nekaj, kar nas povezuje z našimi hobiji in strastmi, še posebej v tistih nočnih urah, ko spanec ne pride in moramo najti nekaj, da zapolnimo čas.