Bonsaj forum

Forum slovenskega bonsaj kluba

Vse v zvezi s klubom, delavnicami in sestanki, je sedaj zbrano tu
Nik Rozman
#774
ZAPISNIK OBČNEGA ZBORA ZA 2018

Občni zbor smo pričeli s pozdravom predsednika in njegovim poročilom za preteklo leto. Nik Rozman je ponovno opomnil na razočaranje nad slabo aktivnostjo na klubskih spletnih straneh in pomanjkanje pobud za klubske dogodke. Želi, da bi bil kdaj še kdo pripravljen sam se domisliti in izpeljati kak klubski dogodek.

Sledilo je poročilo blagajnika. Aleš Zavodnik nam je povedal, da smo v preteklem letu imeli 29 članov in da je ta številka običajno večja v letih, ko organiziramo našo razstavo. Razstava je bila tudi največji strošek minulega leta, vendar je zaradi njene uspešnosti stanje na klubskem računu zelo všečno.

Podpredsednik Bojan Kavčič ni imel nič za poročati.

Tajnik Janez O. je bil odsoten.

Sledil je pregled minulega leta in dogodkov, ki jih je SBK priredil oz. se jih udeležil.
-spomladanska klubska delavnica v Polzeli
-EBA Arco kjer sta na razstavi sodelovala Miha Medvešek in Tomaž Kovšca, demonstracijo je izvajal Nik Rozman, Aleš Zavodnik pa nas je zastopal na tekmovanju novih talentov in zasedel izvrstno drugo mesto!
-8. Mednarodna razstava, Medvode
-dan Japonske v Ljubljani
-jesenska klubska delavnica pri Nataši
-Japonsko popoldne v Logatcu

Plan dela za 2019:
-uspešno izpeljana spomladanska klubska delavnica
-v načrtu je druga pomladanska delavnica s povabljenim mojstrom. V kolikor gost ne bo imel časa v tem delu leta, se ta delavnica prestavi na jesenski del sezone.
-6. In 7. Aprila bomo sodelovali na Nord italia bonsai meetingu v Pordenonah, kjer bo Nik Rozman, kot edini zainteresirani razstavil eno drevo in sodeloval na demonstracijah
-SBK je imel tudi letos pravico sodelovati na razstavi EBA, ki bo potekala v Franciji, vendar smo naše sodelovanje žal odpovedali zaradi nezainteresiranosti
-tudi letos bo v Ljubljani potekal Dan Japonske na katerem bomo sodelovali
-jesenska klubska delavnica

V točki razno je bila izražena želja po klubskih majicah/jaknah. Ker si žal klub ne mora privoščiti naročanja takšnega blaga na zalogo, bo ustvarjena nova tema, kjer bo lahko vsak, ki si želi novo klubsko majico izrazil željo po naročilu. Med tem se bo par drugih članov pozanimalo o cenah pri različnih ponudnikih.

Letna članarina ostane 25€.

Podpisana člana: Janez Dolenc in Miha Medvešek
Vodil: Nik Rozman

Prisotnih 11 članov