- 20 Nov 2019, 15:01
Da se malo razbije monotonost tega deževnega novembra, sem se odločil, da z vami končno delim zgodno enega izmed svojih dreves. Odločil sem se, da v tem prispevku objavim brin (vrste itoigawa), ki sem ga decembra 2017 kupil v Barbazzi. Ker je skoraj celo leto čakal na kupca, je bila cena dokaj ugodna (z gledišča materiala za bonsaje seveda
). Lani sem ga pustil povsem pri miru, da je prosto rasel, nato pa sem ga letos spomladi vzel s sabo na klubsko delavnico z Janom Culekom. Na delavnici sem ga v celoti očistil, nato pa sva z Janom oblikovala spodnjo levo vejo. Zaradi obilice ostalih obveznosti je drevo na polici počivalo vse do jeseni, ko sem ga končno ožičil in do konca oblikoval.
Z rezultatom sem razmeroma zadovoljen, seveda pa so dobrodošli vsi vaši komentarji in predlogi. Posoda zaenkrat bolj trening kot razstavna, je pa od Me&Raimondi in bi ob ustreznem drevesu zgledala super.
Spodaj nekaj slik:
December 2017 Med delom (november 2019) Po končanem oblikovanju (november 2019) Lep pozdrav vsem.
Dominik

Z rezultatom sem razmeroma zadovoljen, seveda pa so dobrodošli vsi vaši komentarji in predlogi. Posoda zaenkrat bolj trening kot razstavna, je pa od Me&Raimondi in bi ob ustreznem drevesu zgledala super.
Spodaj nekaj slik:
December 2017 Med delom (november 2019) Po končanem oblikovanju (november 2019) Lep pozdrav vsem.
Dominik